Diensten

Algemeen

TACT Advocaten is een nichekantoor op het gebied van Tuchtrecht, Aansprakelijkheid & Compliance en het geven van Training op dat gebied. TACT Advocaten is gespecialiseerd in (beroeps- en bestuurders)aansprakelijkheidsrecht, tuchtrecht, (commerciële) contracten en procesrecht.

TACT Advocaten onderscheidt zich van andere advocatenkantoren door de hoge juridische kwaliteit en jarenlange ervaring op het gebied van tuchtrecht en (beroeps)aansprakelijkheid, gecombineerd met het niveau van dienstverlening van de top van de Nederlandse advocatuur. Dat doet TACT Advocaten door een persoonlijke aanpak, snelle communicatie, praktische en heldere adviezen, effectief procederen en duidelijke prijsafspraken.

Cliënten

TACT Advocaten treedt op voor de zakelijke markt en voor individuele beroepsbeoefenaars. Daarnaast is TACT Advocaten als interim advocaat bij cliënten en als sparringpartner voor andere advocaten(kantoren) inzetbaar.

Netwerk

TACT Advocaten heeft een groot netwerk van advocaten, notarissen en fiscalisten die, zo nodig en in overleg, kunnen worden ingezet voor rechtsgebieden buiten de specialisaties van TACT Advocaten. Zo waarborgt TACT Advocaten dat haar cliënten op alle rechtsgebieden van deskundig advies worden voorzien.

Tarieven

TACT Advocaten maakt vooraf duidelijke afspraken over de te verwachten kosten. TACT Advocaten werkt in beginsel op basis van uurtarieven. Uiteraard is het ook mogelijk om tariefafspraken te maken voor bepaalde, vooraf besproken diensten.

Duurzaamheid

TACT Advocaten maakt zoveel mogelijk gebruik van digitale communicatie en verstrekt informatie, advies, declaraties en overige gegevens in beginsel op digitale wijze, tenzij anders gewenst.


lees meer >>